sfatul nostru

Cum alegi cel mai bun hamac? Ce proprietăți și caracteristici trebuie să aibă hamacul potrivit nevoilor tale? Citește ghidul nostru și alege informat.

Hamac de gradina tip scaun brazilian, alb,  ModernHome | GW-919 WHITE

Având în vedere că sezonul călduros tocmai a intrat în drepturi, este firesc să îți dorești să te relaxezi afară în aer liber.

Deoarece ritmul de viață este din ce în ce mai alert, și momentele de relaxare din ce în ce mai greu de găsit, atunci când în sfârșit îți faci timp pentru un moment de pauza, este bine ca totul să iasă perfect.

Una din cele mai bune modalități de a te relaxa în aer liber este aceea de a sta în hamac, singur sau cu o persoană dragă alături, într-o atmosferă perfectă.

Pentru ca totul să iasă bine însă, ai nevoie de un hamac foarte bun, care să nu îți dea bătăi de cap cu montarea și în care să poți sta cu adevărat comod.

Iată deci, cum poți alege cel mai bun hamac pentru momente de relaxare perfecte.

Top 3 hamace recomandate:

Scaun de leagăn cu hamac brazilian de grădină Modernhome GW-917 BLACK

De ce să alegi cel mai bun hamac?

Atunci când auzi cuvântul hamac probabil să automat ți se activează în minte ideea de camping, iarbă verde, aer curat, persoana iubită lângă tine sau doar un pui de somn bine meritat.

Pentru ca toate aceste elemente să facă parte din peisajul tău de vis, ai nevoie de un hamac de calitate care să te poată susține cum trebuie, să fie ușor de montat și de transportat și să fie confecționat dintr-un material care să nu te incomodeze în vreun fel sau altul.

Cel mai bun hamac va putea fi atracția principală a oricărei ieșiri în natură sau în parc. Mai mult decât atât, dacă îți place senzația de legănare în hamac, poți alege unul pentru interior. Important este să știi ce ți se potrivește și care sunt așteptările tale de la hamacul perfect.

Leagan balansoar dreptunghiular suspendat pentru casa sau gradina, cu franjuri, 150kg,

Material

Hamac de grădină, leagăn dublu cu capac |  GW-906 BLUE


Materialul din care este fabricat hamacul este foarte important în alegerea modelului potrivit pentru dumneavoastră. Un hamac fabricat dintr-un material slab din punct de vedere calitativ, poate să se strice foarte repede. Principalele alternative pe care le găsiți pe piață sunt variantele din materiale sintetice și naturale, precum bumbacul și pânza. Modelele din material sintetic au avantajul de a suporta o greutate mai mare și sunt considerate a fi mai rezistente. În schimb au marele dezavantaj ca în zilele foarte călduroase materialul să nu permită respirația pielii corpului. Hamacul sintetic nu trebuie utilizat de către cei cu piele sensibilă sau care transpiră mult. Acestora le recomandăm hamacele din bumbac sau din pânză care permit o respirație mai bună a pielii. 

Un hamac destinat plajei este fabricat din funii înnodate sau de tip plasă. Chiar dacă nu sunt la fel de confortabile ca hamacele de camping, acestea sunt singurele care vor împiedica transpirația excesivă a corpului.